15:50 - 16:00

Closing of the conference

11:10 - 11:30

|   Joanna Sękul, SGGW

Lipases biosynthesized by yeast in food technology.

15:30 - 15:50

|   Grażyna Osęka, Foodie Sp. z o.o. Sp.k.

Health claims authorization.

15:10 - 15:30

|  Michał Pląder, SGGW

Fungi dyes in food, cosmetics and dietary supplements.

14:50 - 15:10

|   Łada Drozda, House of Skills

soft skills: What is Professional Development?

14:20 - 14:50

13:25 -14:20

Lunch

11:10 - 11:30

|   Michał Snopkiewicz, Food Fakty

Fraud in dietary supplements - a real problem or an

insignificant margin of the market? The essence of the phenomenon, results and examples of dietary supplement

fraud based on global monitoring Probase360/FoodFakty

13:05 - 13:25

Oleje tłoczone na zimno jako źródło związków bioaktywnych

Aleksandra Janczkowska, PK Components

|   mgr inż. Katarzyna Wierzchowska, SGGW

Yeast as a valuable source of lipids.

12:45 - 13:05

|   Ewelina Otrębiak, PK Components Sp. z o.o. Sp.k.

Beta-glucan - sources of origin, analysis of the

positive impact on health and use in supplementation.

12:25 - 12:45

Aleksandra Janczkowska, PK Components

|   Jost Oltmanns, Leiber GmbH

Nutraceuticals from Leiber - Yestimun®,

Interyeast® range and YeaProt® Sanus.

12:05 - 12:25

|   dr Janusz Ciok, retired EFSA expert

How to obtain a positive EFSA opinion on the use

of health claims?

11:45 - 12:05

Oleje tłoczone na zimno jako źródło związków bioaktywnych

Aleksandra Janczkowska, PK Components

11:30 -11:45

Coffee break

Registration of participans

HYBRID form of the event | Stationary tickets & on-line access to the event

Oleje tłoczone na zimno jako źródło związków bioaktywnych

9:45 - 10:00

10:00 - 10:10

       Conference inauguration

Oleje tłoczone na zimno jako źródło związków bioaktywnych

|   Marta Zawadka, Foodie Sp. z o. Sp.k.

Novel food authorization.

10:10 - 10:30

|   Jost Oltmanns, Leiber GmbH

Leiber in general (short update about who we are).

10:30 - 10:50

Oleje tłoczone na zimno jako źródło związków bioaktywnych

|   mgr inż. Anna Pakulska, SGGW

The use of fungi as an alternative  source of protein.

11:10 - 11:30

11:10 - 11:30

Oleje tłoczone na zimno jako źródło związków bioaktywnych


The role of alternative protein sources in food - yeasts protein.

10.50 - 11.10

Aleksandra Janczkowska, PK Components

|   Aleksandra Janczkowska, PK Components Sp. z o.o. Sp.k.

Zielna Conference Center, 37 Zielna st., 00-108 Warsaw

Conference details

© 2023 PK Components

All rights reserved
 
 
  1. pl
  2. en