Dr inż. Elżbieta Hać Szymańczuk
Adiunkt w Katedrze Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, SGGW
Dr inż. hab. Katarzyna Samborska
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności SGGW
Prof. Hanna Szajewska
Kierownik Kliniki Pediatrii Warszawski Uniwersytet
Medyczny
Prof. Iwona Wawer
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Krośnie
Britta Busch
Key Account Manager
Iprona AG/SPA
Dr inż. Małgorzata Kania - Dobrowolska
Zakład Farmakologii i Fitochemii, Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich
Dr inż. Anna Majkowska
Kierownik Laboratorium Mikrobiologicznego, Instytut Rozrodu Zwierząt i Nadań Żywności PAN
Dr n. biol. Karolina Rudnicka
Adiunkt w Katedrze Immunologii i Biologii Infekcyjnej, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska UŁ
Grażyna Osęka
Wspólniczka, Współzałożycielka specjalistycznej firmy doradczej Foodie Sp. z o.o. sp.k.
Przedstawiciele jednostek naukowych:
Dr Justyna Baraniak
Zakład Farmakologii i Fitochemii Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich
Magdalena Wawrzyniak
Radca Prawny, Wspólnik
Food & Pharma Legal Wawrzyniak Zalewska Radcy Prawni Sp.j
Jana Slustikova
Area Sales Manager Central & Eastern Europe, Lallemand Health Solutions
Iwona Kowalczyk-Andrzejewska
Wspólniczka, Współzałożycielka specjalistycznej firmy doradczej
Foodie Sp. z o.o. sp.k.
Dr Joanna Uchańska
Radca Prawny, Partner
Grupa Chałas i Wspólnicy
Sp. z o.o.
Dr inż. Katarzyna Ratusz
Katedra Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności SGGW
© 2018 PK Components