1. pl
  2. en

Dr inż. Iwona Gientka

 

Adiunkt w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności SGGW

Dr inż. Marek Kieliszek

 

Adiunkt w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności SGGW

Dr inż. Karolina Kraśniewska

 

Adiunkt w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności SGGW

Dr inż. Anna Bzducha-Wróbel

 

Adiunkt w Katedrze Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności SGGW

Eike Hagemann

 

Business Unit Director Health

Leiber GmbH

Dr inż. Małgorzata Kania - Dobrowolska

 

Zakład Farmakologii i Fitochemii

Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich

Dr inż. Wojciech Głuszewski

 

Instytut Chemii i Techniki Jądrowej

w Warszawie

Dr n. biol. Karolina Rudnicka

 

 Adiunkt w Katedrze Immunologii i Biologii Infekcyjnej, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska UŁ

Dr hab. Małgorzata Wroniak

 

Prof. SGGW

Katedra Technologii Żywności

Wydział Nauk o Żywności SGGW

Dr Jan Winters

 

Business Development Manager EMEA

Leiber GmbH

Grażyna Osęka

 

Wspólniczka, Współzałożycielka specjalistycznej firmy doradczej Foodie Sp. z o.o. sp.k.

Ipi-Liisa Peeker

 

Applied R&D Manager Europe

Lallemand Bio-Ingredients

Jakub Śwircz

 

Managing Director

Brandy Design

Przedstawiciele biznesu:

Przedstawiciele jednostek naukowych:

Dr Justyna Baraniak


Zakład Farmakologii i Fitochemii Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich


Dr Joanna Uchańska

 

Radca Prawny

Traple Konarski Podrecki i Wspólnicy sp.j

Dr Vincenzo Zaccaria

 

R&D and Production Manager

B Natural Srl

© 2018 PK Components

Wszelkie prawa zastrzeżone
 
 

Regulamin uczestnictwa w konferencji