1. pl
  2. en

Dr inż. Elżbieta Hać Szymańczuk

 

Adiunkt w Katedrze Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, SGGW

Dr inż. hab. Katarzyna Samborska

 

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności SGGW

Prof. Hanna Szajewska

 

Kierownik Kliniki Pediatrii Warszawski Uniwersytet

Medyczny

Prof. Iwona Wawer

 

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Krośnie

Britta Busch

 

Key Account Manager

Iprona AG/SPA

Dr inż. Małgorzata Kania - Dobrowolska

 

Zakład Farmakologii i Fitochemii, Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich

Dr inż. Anna Majkowska

 

Kierownik Laboratorium Mikrobiologicznego, Instytut Rozrodu Zwierząt i Nadań Żywności PAN

Dr n. biol. Karolina Rudnicka

 

Adiunkt w Katedrze Immunologii i Biologii Infekcyjnej, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska UŁ

Grażyna Osęka

 

Wspólniczka, Współzałożycielka specjalistycznej firmy doradczej Foodie Sp. z o.o. sp.k.

Przedstawiciele biznesu:

Przedstawiciele jednostek naukowych:

Dr Justyna Baraniak

 

Zakład Farmakologii i Fitochemii Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich

 

Magdalena Wawrzyniak

 

Radca Prawny, Wspólnik

Food & Pharma Legal Wawrzyniak Zalewska Radcy Prawni Sp.j

Jana Slustikova

 

Area Sales Manager Central & Eastern Europe, Lallemand Health Solutions

Iwona Kowalczyk-Andrzejewska

 

Wspólniczka, Współzałożycielka specjalistycznej firmy doradczej

Foodie Sp. z o.o. sp.k.

Dr Joanna Uchańska

 

Radca Prawny, Partner

Grupa Chałas i Wspólnicy

Sp. z o.o.

Dr inż. Katarzyna Ratusz

 

Katedra Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności SGGW

© 2018 PK Components

Wszelkie prawa zastrzeżone
 
 

Regulamin uczestnictwa w konferencji