Joanna Sękul

Inżynierantka, Prezes Koła Naukowego Technologów Żywności, SGGW

 

Studentka  Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na Wydziale Technologii Żywności, SGGW. Prezes Koła Naukowego Technologów Żywności. Obszarem jej zainteresowań jest wykorzystanie potencjału biotechnologicznego drobnoustrojów.

Łada Drozda

Partner

House of Skills

 

Psycholog z 30-letnim doświadczeniem w pracy szkoleniowej i 20-letnim w byciu coachem. Ma w dorobku setki przeprowadzonych szkoleń menedżer-skich i coachingowych. Autorka książek "Na arenie biznesu. Z życia coacha i szkoleniowca" Wwa MT Biznes 2017 i "Jak to powiedzieć. Rozmawiaj z odwagą, życzliwością i odpowiedzialnością" One Press 2021.

Autorka podcastów pt. "Emocjonalny Ład".

Ewelina Otrębiak
Business Development Manager

PK Components Sp. z o.o. Sp.k.

 

Z wykształcenia technolog żywności, Manager Rozwoju Biznesu w firmie PK Components. Od ponad 10 lat związana z firmą PK Components i branżą suplementów diety. W swojej pracy śledzi rynkowe trendy, zwraca uwagę na jakość i szuka najlepszego rozwiązania dla producentów.

Jost Oltmanns

Key Account Manager Nutraceuticals

Leiber GmbH

 

 

Michał Snopkiewicz

Manager Food Fraud / Food Risk

Food Fakty

 

Lider projektu Probase 360 – ogólnoświatowego monitoringu zafałszowań żywności realizowanego w ramach projektu FoodFakty.

Aleksandra Janczkowska

Quality Manager

PK Components Sp. z o.o. Sp.k.

 

Absolwentka Technologii żywności i żywienia człowieka, SGGW. Ukończyła studia podyplomowe z zakresu zarządzania jakością. Od początku pracy zawodowej związana z branżą suplementów diety. Główne zainteresowania: bezpieczeństwo żywności, prawo żywnościowe.

Marta Zawadka

Doradca Foodie

Foodie Sp. z o.o. Sp.k.

 

Doradca, koordynatorka projektów zagranicznych. W pracy łączy wykształcenie z zakresu żywienia człowieka i oceny żywności oraz lingwistyki stosowanej. Odpowiada za projekty związane z wprowadzaniem środków spożywczych do obrotu zagranicą oraz oceną żywności na rynku krajowym.

dr Janusz Ciok

Emerytowany Expert

EFSA

 

Wieloletni pracownik naukowy Europejskiej Agencji ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) w Parmie w Panelu Żywieniowym. Zajmował się oceną oświadczeń zdrowotnych dotyczących składników żywności, alergenami w żywności, ustaleniem zalecanych norm spożycia dla witamin i składników mineralnych, ustaleniem maksymalnych norm spożycia dla witamin i składników mineralnych.

Grażyna Osęka

Członek Zarządu, Doradca

Foodie Sp.z o.o. Sp.k.

 

Wspólniczka, technolog żywności, prawnik, prezenter, trener specjalistycznej firmy doradczej Foodie.Od blisko 20 lat doradza firmom oraz organizacjom  spożywczej i farmaceutycznej w zakresie prawa żywnościowego.

Regulamin uczestnictwa w konferencji

© 2023 
PK Components

Wszelkie prawa zastrzeżone
 
 

mgr. inż. Anna Pakulska

Doktorantka

SGGW

 

W swoich badaniach naukowych zajmuje się alternatywnymi źródłami białek. Opracowuje metodę pozyskania oczyszczonego białka mikrobiologiczne- go. Poza zamiłowaniem naukowym, rozwija się jako specjalista w jednostce kontrolującej żywność.

Michał Pląder

Inżynierant

SGGW

 

Członek Koła Naukowego Technologów Żywności. Zainteresowania to mikrobiologia oraz ochrona środowiska.

 

 

Prelegenci:

mgr. inż. Katarzyna Wierzchowska

Doktorantka

SGGW

 

Doktorantka Katedry Chemii, Instytutu Nauk o Żywności SGGW pracująca nad biotechnologicznym, a przede wszystkim żywieniowym wykorzystaniem drożdży olejogennych  i ich metabolitów.

  1. pl
  2. en