Joanna Sękul
Inżynierantka, Prezes Koła Naukowego Technologów Żywności, SGGW
Studentka Technologii Żywności i Żywienia Człowieka na Wydziale Technologii Żywności, SGGW. Prezes Koła Naukowego Technologów Żywności. Obszarem jej zainteresowań jest wykorzystanie potencjału biotechnologicznego drobnoustrojów.
Łada Drozda
Partner
House of Skills
Psycholog z 30-letnim doświadczeniem w pracy szkoleniowej i 20-letnim w byciu coachem. Ma w dorobku setki przeprowadzonych szkoleń menedżer-skich i coachingowych. Autorka książek "Na arenie biznesu. Z życia coacha i szkoleniowca" Wwa MT Biznes 2017 i "Jak to powiedzieć. Rozmawiaj z odwagą, życzliwością i odpowiedzialnością" One Press 2021.
Autorka podcastów pt. "Emocjonalny Ład".
Ewelina Otrębiak
Business Development Manager
PK Components Sp. z o.o. Sp.k.
Z wykształcenia technolog żywności, Manager Rozwoju Biznesu w firmie PK Components. Od ponad 10 lat związana z firmą PK Components i branżą suplementów diety. W swojej pracy śledzi rynkowe trendy, zwraca uwagę na jakość i szuka najlepszego rozwiązania dla producentów.
Jost Oltmanns
Key Account Manager Nutraceuticals
Leiber GmbH
Michał Snopkiewicz
Manager Food Fraud / Food Risk
Food Fakty
Lider projektu Probase 360 – ogólnoświatowego monitoringu zafałszowań żywności realizowanego w ramach projektu FoodFakty.
Aleksandra Janczkowska
Quality Manager
PK Components Sp. z o.o. Sp.k.
Absolwentka Technologii żywności i żywienia człowieka, SGGW. Ukończyła studia podyplomowe z zakresu zarządzania jakością. Od początku pracy zawodowej związana z branżą suplementów diety. Główne zainteresowania: bezpieczeństwo żywności, prawo żywnościowe.
Marta Zawadka
Doradca Foodie
Foodie Sp. z o.o. Sp.k.
Doradca, koordynatorka projektów zagranicznych. W pracy łączy wykształcenie z zakresu żywienia człowieka i oceny żywności oraz lingwistyki stosowanej. Odpowiada za projekty związane z wprowadzaniem środków spożywczych do obrotu zagranicą oraz oceną żywności na rynku krajowym.
dr Janusz Ciok
Emerytowany Expert
EFSA
Wieloletni pracownik naukowy Europejskiej Agencji ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) w Parmie w Panelu Żywieniowym. Zajmował się oceną oświadczeń zdrowotnych dotyczących składników żywności, alergenami w żywności, ustaleniem zalecanych norm spożycia dla witamin i składników mineralnych, ustaleniem maksymalnych norm spożycia dla witamin i składników mineralnych.
Grażyna Osęka
Członek Zarządu, Doradca
Foodie Sp.z o.o. Sp.k.
Wspólniczka, technolog żywności, prawnik, prezenter, trener specjalistycznej firmy doradczej Foodie.Od blisko 20 lat doradza firmom oraz organizacjom spożywczej i farmaceutycznej w zakresie prawa żywnościowego.
© 2023
PK Components
mgr. inż. Anna Pakulska
Doktorantka
SGGW
W swoich badaniach naukowych zajmuje się alternatywnymi źródłami białek. Opracowuje metodę pozyskania oczyszczonego białka mikrobiologiczne- go. Poza zamiłowaniem naukowym, rozwija się jako specjalista w jednostce kontrolującej żywność.
Michał Pląder
Inżynierant
SGGW
Członek Koła Naukowego Technologów Żywności. Zainteresowania to mikrobiologia oraz ochrona środowiska.
mgr. inż. Katarzyna Wierzchowska
Doktorantka
SGGW
Doktorantka Katedry Chemii, Instytutu Nauk o Żywności SGGW pracująca nad biotechnologicznym, a przede wszystkim żywieniowym wykorzystaniem drożdży olejogennych i ich metabolitów.